tirsdag 9. april 2013

Svinekoteletter med grønnsaksstuing

Enkel hverdagsmat.
***

Svinekoteletter
Løk, i tyne skiver
Sopp, i små biter
Poteter
Gulrot, i lange skiver
Brekkbønner
Krydder 
Fløte, ca 2 dl
Olje til steking

***
Start med å krydre kotelettene.
Kok opp ønsket mengde med poteter, delt i fire  (ca 10 minutter) - her brukte jeg 5 stk.
Man bestemmer selv hvor mye av grønnsakene man ønsker å bruke, derfor velger jeg å ikke skrive mengde.
Avhengig av hva man liker også.

Stek kotelettene på passelig høy varme. 

Etter man har kokt potetene, kok opp gulrot og brekkbønner i ca 5 minutter. Legg de til siden.
Stek løk og sopp sammen, deretter potetene og tilslutt resten av grønnsakene.
Bland godt under steking. 
Tilsett fløte og krydder, og la det hele småkoke til det er redusert. 

Server gjerne med rømme





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar