Mandag og ukens første middag.
Det er ikke ofte vi spiser fiskekaker, da jeg ikke er så glad i det.
Det er ikke ofte vi spiser fiskekaker, da jeg ikke er så glad i det.
Men for barna sin skyld så har vi det i ny og ne med nye vri.
Her er dagens vri:
Her er dagens vri:
4 personer:
2 stk søtpoteter
Salt og pepper
600g (4 stk store) Fiskekaker
Tomatsalat:
2 store tomater
1/4 rødløk, finhakket
5 skiver agurk, i strimler
Finhakket chili (kan sløyfes)
Dressing:
2 ts olivenolje
1 ts balsamico eddik
Salt og pepper (evt. annet krydder)
*********
Del søtpoteten i skiver og deretter i to. Men her kan du forme potetene slik man ønsker.
Drys litt olje og salt. Stekes i ovnen på 200 grader ca 20 min.
Mens potetene er i ovnen, stekes fiskekakene.
Skjær tomatene i små biter, finhakk rødløk og agurk i fine strimler samt chili hvis ønskelig.
Bland dressingen, og tilsett det over tomatsalaten.
*****
Salt og pepper (evt. annet krydder)
*********
Del søtpoteten i skiver og deretter i to. Men her kan du forme potetene slik man ønsker.
Drys litt olje og salt. Stekes i ovnen på 200 grader ca 20 min.
Mens potetene er i ovnen, stekes fiskekakene.
Skjær tomatene i små biter, finhakk rødløk og agurk i fine strimler samt chili hvis ønskelig.
Bland dressingen, og tilsett det over tomatsalaten.
*****
Serveres gjerne med ketchup eller annet dressing/tilbehør.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar