tirsdag 5. februar 2013

Fiskegrateng med bacon

Bacon er så godt, og passer kanskje til det meste - så hvorfor ikke i fiskegrateng, spesielt når fiskegrateng kan være så kjedelig smaken.


400g seifilet, i biter
200g bacon, i biter
4 ss strøkavring
3 ss parmesan

Sausen:
2 dl melk
jevning av 0,5 dl melk + 1,5 ss hvetemel
1 egg
salt og pepper

***
Skjær seifilet i små biter, og ha det opp i en smurt ildfast form. Stek bacon, og bland det med fisken.
Kok opp melk. Lag jevning av kald melk og hvetemel og rør inn i den kokende melk. Kok opp.
Tilsett salt og krydder, og avkjøl sausen. Rør inn egget og bland det inn med fiskebitene og bacon.
Bland inn parmesan osten og dryss på strøkavring.
Stek til gratengen er gyllen.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar