fredag 8. mars 2013

Habby's fried chicken

Litt dårlig bilde men resultatet was delicious!!
Crispy and tender!!!
Hvem trenger KFC i Norge når man kan lage det selv hjemme.
Ikke akkurat det sunneste man kan spise men det er derfor man finner denne oppskriften under "Helgekos".
Bon apettit!


Kylling
helst med kinn som f.eks. vinger, lår eller hel kylling skåret i biter.

Blanding nr.1:
2-3 dl hvetemel
1-2 ts paprikakyrdder (pulver)
1ts hvitløkspulver
Salt og pepper

Blanding nr.2:
2 egg
1/2 dl melk

Frityrolje

***
Hell olje opp i en gryte eller en dyp wokpanne og la det bli varm mens du gjør klart kyllingen.
Finn fram to boller; hver blanding i sin egen.
For ekstra smak kan man krydre kyllingbitene før de dyppes i blandingene.
Først i hvetemelblandingen og så deretter i eggblandingen.
Ønsker man ekstra sprøhet kan man dyppe bitene enda en gang i hvetemelbl. 
Friter og server!





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar