onsdag 16. januar 2013

Sjokolade-kremost med kjeksbunn

En fantastisk god dessert som jeg må dele med dere, og den er så enkelt å lage.
Laget på en 1,2,3.
Hvor sunn den er, er en annen sak...det får enhver vurdere.


Dette trenger du:
200g cookies - valget er ditt.
160g  philadelphia med melkesjokolade
3 dl kremfløte
1/2 dl melis

Friske frukt og/eller bær som topping. Valget er ditt her!
Det som ble brukt her:
- Blåbær
- Bringebær
- Kiwi

***
1. Knus kjeksene og legg det i bunnen i formen.
2. Pisk sammen fløte, philadelphiakremet og melis. Smør utover kjeksmaset.
3. Skjær fruktene/bærene og legg det på toppen.

Et voila:


Tips: Det er mulig å å bytte ut sjokoladekremen med annet kremost smak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar