torsdag 17. januar 2013

Biff Red Curry

Det som er greie med curry er at man kan velge å ha oppi nesten hva som helst.
Passer til det meste proteiner; biff, kylling, svin eller fisk. Og grønnsaker.
Valget er ditt, det er bare å følge lysten og kreativiteten. 
Curry paste kan man få kjøpt i de fleste butikkene. 
Man finner også mange forskjellige typer curry paste i asiatiske forretninger.


400g ytrefilet av storfe
1 løk
1/2 paprik gul
1/2 paprika oransje
1 håndfull brokkoli
3-4 ss curry paste 
250 ml  kokosmelk
Litt olje til steking

***
Skjær ytrefilet i passe biter, brun det i pannen og legg det til siden.
Wok grønnsakene. Tilsett deretter curry og kjøttbitene, og bland godt.
Ha i kokosmelket tilslutt ,og la det småkoke litt.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar