3 dl vann
2 ss olje
2 ts salt
5 ss kesam (mager)
4-6 hvitløksfedd
2 dl sammalt hvete, grov
ca 7 dl hvetemel
Ha opp i gjæren i lunkent vann, rør inn olje, salt, kesam og hvitløk (presset).
Bland inn sammalt hvete og rør godt. Tilsett hvetemel tilslutt, og elt godt.
Ikke vær redd for å bruke hendene ;)
La deigen heve tildekket i 30 min
Form deigen til runde boller, og legg de tett i en liten langpanne.
Etterheving i 20 minutter.
Pensle med melk.
Stekes i 15-20 minutter ved 200-210 grader.
Form deigen til runde boller, og legg de tett i en liten langpanne.
Etterheving i 20 minutter.
Pensle med melk.
Stekes i 15-20 minutter ved 200-210 grader.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar