tirsdag 8. januar 2013

Kjøttpølse med grønnsakspuré



Dette trenger du:

400g kjøttpølse
1 stk kålrabi 
4 stk potet
4 stk gulrot
1 terning kjøttbuljong
 0,5 dl fløte

*************
Skjær grønnsakene i terninger, og kok de opp.
Oppløs buljongen i 1/2 l vann. Når grønnsakene er myke, sil ut vannet og mos litt med en gaffel. 
Tilsett deretter ca 1 dl ferdigblandet buljong og 0,5 dl fløte, kok i en ekstra omgang ca 5 min. 
Bruk håndmikseren og mos til en pure konsistens. Stek pølsene med litt smør.

Server gjerne med kokte grønnsaker. Jeg kokte brokkoli med resten av kraften fra buljongen.
Dagens middag ble en hit hos guttungen som kan være kresen når det gjelder grønnsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar