2 hvitløksfedd
1/2 løk finhakket
1 egg
1ts Cayenne pepper
1ts spisskummen
Grillspyd (pinner) til forming og steking.
Marinade:
1ss søt soyasaus
1ss Worchestershiresaus
Litt limesaft
Salt og pepper
Valgfrit grønnsaker, jeg brukte:
Gulrot
Aubergine
Løk
Champignon
Saus:
Litt smør
1dl fløte
1ss baconost
Ingrediensene blandes godt sammen i en bolle. La det stå for å hvile i ca 20 min.
Form kebabene på grillspydene. Stekes i ovn til de er fast men saftig, i ca 20 min. Marineres underveis med marinaden. Perfekt også som grillmat!
Grønnsakene stekes i olivenolje. Smelt litt smør i en panne, tilsett fløten og baconosten - bland godt og la det småkoke i ca 5 minutter - og vips, klar, ferdig og spis!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar