Mannen fikk ansvar for middagen idag:
400g ytrefilet av storfe
1 ts spisskummen (malt)
1 ts gurkemeie
1 ts garam masala
1 ts tandori masala
Salt
6 ss yoghurt naturell
0,5 løk (liten)
2 hvitløksfedd
***
Bland alle krydder i en bolle med yoghurt og finhakket løk og hvitløk.
Skjær kjøttet i passe store biter og bland det med marinaden.
Dekk til og la det marineres i 4-6 timer, i kjøleskapet.
Tre kjøttbitene på grillspydene.
Stek dem enten i ovnen eller på panne.
Server med kokt ris, tandori saus/raita og Naanbrød
400g ytrefilet av storfe
1 ts spisskummen (malt)
1 ts gurkemeie
1 ts garam masala
1 ts tandori masala
Salt
6 ss yoghurt naturell
0,5 løk (liten)
2 hvitløksfedd
***
Bland alle krydder i en bolle med yoghurt og finhakket løk og hvitløk.
Skjær kjøttet i passe store biter og bland det med marinaden.
Dekk til og la det marineres i 4-6 timer, i kjøleskapet.
Tre kjøttbitene på grillspydene.
Stek dem enten i ovnen eller på panne.
Server med kokt ris, tandori saus/raita og Naanbrød
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar